Logo Regii Apusului Banner Regii Apusului
Poza regii apusului

Premiile în joc

§1. Premiul cel mare

  Bugetul pus în joc pentru cel care obține locul I în clasamentul la scor al jucătorilor la finalul Erei II a jocului Regii Apusului este de 100€. Premiul va fi trimis câștigătorului numai prin transfer bancar, ceea ce înseamnă că acesta trebuie să fie titularul unui cont în bancă și trebuie să pună la dispoziția Administrației un cod IBAN. Dacă nu răspunde la solicitarea Administrației de a primi IBAN-ul pentru efectuarea tranzacției, în termen de 30 zile de la anunțarea câștigătorului, se consideră refuzul acestuia de a primi suma de bani pusă în joc.

§2. Alte premii în bani

  Pentru locurile II și III în clasamentul la scor al jucătorilor există un buget, în acest moment, de 100€. Această sumă, fiind sub venitul de 600 lei neimpozabili conform art. 110 Cod fiscal, nu se impozitează. Ca atare, venitul net obținut de jucătorul care se va plasa pe locul II în clasamentul la scor la finalul Erei este de 100€ (500 Ron). Ca și la §1, premiul în bani se virează în contul bancar al celui plasat pe locul II/III la final de Eră.

  Pe parcursul Erei sumele pot suferi modificări, dar doar în sensul creșterii lor sau adăugării unor premii suplimentare, eventual și pentru locul IV și așa mai departe.

  Loterie: în joc se găsește și opțiunea Loterie, prin care puteți cumpăra virtual bilete într-o tombolă a războinicilor. Bugetul total pus în joc aici este de 100€.

  Forța majoră: Nu împiedică premierea câștigătorilor, doar o suspendă pe perioada cât evenimentul este absolut invincibil și inevitabil, conform art. 1351 din Codul civil.

§3. Premii legate de joc (resurse, edificii)

  Crezi că ești în urmă și nu mai poți prinde locul fruntaș? Nimic mai neadevărat! Acesta este un joc în care pe parcursul Erei poți fi distrus și te poți reface de nenumărate ori, în care, cu experiență, tact și diplomație poți învinge adversari mult mai puternici ș.a.m.d.

  Oricum ar fi, pentru toți cei care se înregistrează acum, vor începe jocul cu un bonus de acomodare de 1,000,000 Aur, Hrană și Lemn, pentru că vrem ca toți să aibă o șansă la locurile fruntașe și la marele premiu! (suma este modificabilă pe parcursul Erei, a se vedea pagina oficială de anunțuri pentru mai multe detalii și pentru exactitate: Anunțuri Razboinici.ro).

  Cum poți câștiga și alte resurse care să te propulseze în top, mai aproape de locul I? Ei bine, invită un prieten să joace, sau ia-ți toată gașca cu tine și poți câștiga până la 15,000,000 Aur, Hrană și Lemn pentru fiecare prieten adus în jocul online Regii Apusului! (Anunțuri Razboinici.ro)

  Condiții:

 • jucătorul invitat să se înscrie cu adresa de e-mail pe care i-a fost trimisă invitația;
 • jucătorul nou adus să depășească 1000 scor și scorul să nu fie rezultat numai din lucrători;
 • jucătorul nou să nu aibă același IP cu cel care l-a invitat (ar însemna să fie cont multiplu și încercare de fraudă).