Logo legenda regilor Banner legenda regilor
Poza regii apusului

Instrucțiuni detaliate Regii Apusului

§1. Stilul de joc mixt

  Fie că ești nou sau mai vechi în Regii Apusului, trebuie să ai un stil de joc, în funcție de personalitatea și, de ce nu, de timpul tău liber. Stilul de joc mixt înseamnă că, în funcție de circumstanțe, jucătorul stă mai mult în expectativă și alternează apărarea cu atacul, atacă mai mult de nevoie și pentru a nu se lăsa întrecut - nu neapărat pentru a-și distruge sau prădui adversarii.

  Dar indiferent de felul în care joci, cea mai importantă componentă a jocului rămâne producția ta de resurse/zi (5 minute). Edificiile (Mine de Aur, Ferme, Baze Forestiere) dau cea mai mare producție de Aur, Hrană, Lemn (80 unități/5 minute).

  Lucrătorii liberi NU dau niciun fel de resursă, doar scor (2 per lucrător). Important! Edificiile au lucrători încorporați, și deci nu e nevoie să aveți lucrători pe lângă edificii pentru ca ele să producă resurse!

  Pentru ca lucrătorii liberi să vă crească producția, trebuie să fie antrenați ca Mineri, Fermieri și Lemnari (asta vă va costa Aur; ei vă vor da o producție de 12 unități resurse/5 minute). După cum puteți observa, mult mai puțin decât un Edificiu civil.

  Ca atare, scopul principal al jocului este să adunați cât mai multe edificii, să reușiți să le protejați, pentru că ele vă vor da producția și pentru armate cu care ulterior vă puteți birui toți adversarii și cu care veți atinge un scor demn de primele locuri în clasament.

§2. Stilul de joc ofensiv

  Presupune să dați lupte zilnic sau aproape zilnic și să vă farmați toți adversarii, să îi nimiciți până la ultimele edificii. Important! În joc se poate prădui numai Aurul (NU și Hrana și Lemnul), și cantitatea prăduită crește cu cât adversarul este mai puternic și are mai multe trupe care pot fi distruse și apoi jefuite. Ulterior, după ce acumulați tot mai mult Aur, puteți cumpăra Hrană și Lemn de la Piață pentru a avea resursele necesare refacerii armatelor.

§3. Stilul de joc defensiv

  Dacă nu aveți foarte mult timp de joc, întotdeauna cea mai bună soluție este să jucați defensiv. De multe ori asta presupune că trebuie să stați la scor cât mai mic și să faceți edificii și ceva trupe de apărare, dar și să antrenați puțin generalul încât să facă față unui atac. Edificiile nu dau scor mare (iar fermele, 0) și cu ele nu săriți în evidență. Lucrătorii nu fac „casă bună” cu jocul defensiv, pentru că ei vă vor crește scorul mult și nici nu aduc, a la long, o producție foarte mare.